Resepi Coklat Chip - Angah Homemade: Kek Lapis Pandan Kukus : Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook.
Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook. 1 1/4 cawan gula perang; Akhir sekali, masukkan cip coklat. Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya. Pelbagai komen positif juga telah diterima berkenaan biskut ini.
Adoi tadi post kat fb tulis muffin, bila buka blog nak copy resepi sekali tengok cupcakes daaa.hadoi.kesnya saya memang nak buat muffin.terus gugel cari resepi muffin.dah terjumpa di blog liza.liza lak buat reference ke blog. Sudukan doh diatas dulang pembakar dan bakar pada suhu 170c selama 27 minit. Biskut ni bukan buat masa raya je ok. Masa memasak mungkin berbeza mengikut ketuhar. Anda boleh kurangkan gula dia dalam resipi ini kepada '3/4 cawan gula kastor' dan '3/4 cawan gula perang', tetapi rasanya sudah tidak akan sama seperti rasa asal lagi. Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook. Akhir sekali, masukkan cip coklat. Masa tak raya pun boleh buat jugak sebab rasa dia yang sangat sedap dan rangup.
Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook.
Akhir sekali, masukkan cip coklat. Biskut ni bukan buat masa raya je ok. Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook. Anda boleh kurangkan gula dia dalam resipi ini kepada '3/4 cawan gula kastor' dan '3/4 cawan gula perang', tetapi rasanya sudah tidak akan sama seperti rasa asal lagi. Masa tak raya pun boleh buat jugak sebab rasa dia yang sangat sedap dan rangup. Adoi tadi post kat fb tulis muffin, bila buka blog nak copy resepi sekali tengok cupcakes daaa.hadoi.kesnya saya memang nak buat muffin.terus gugel cari resepi muffin.dah terjumpa di blog liza.liza lak buat reference ke blog. Sudukan doh diatas dulang pembakar dan bakar pada suhu 170c selama 27 minit. Pelbagai komen positif juga telah diterima berkenaan biskut ini. Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya. 1 1/4 cawan gula perang; Masa memasak mungkin berbeza mengikut ketuhar.
Biskut ni bukan buat masa raya je ok. Anda boleh kurangkan gula dia dalam resipi ini kepada '3/4 cawan gula kastor' dan '3/4 cawan gula perang', tetapi rasanya sudah tidak akan sama seperti rasa asal lagi. 1 1/4 cawan gula perang; Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook. Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya.
Masa memasak mungkin berbeza mengikut ketuhar. 1 1/4 cawan gula perang; Masa tak raya pun boleh buat jugak sebab rasa dia yang sangat sedap dan rangup. Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya. Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook. Adoi tadi post kat fb tulis muffin, bila buka blog nak copy resepi sekali tengok cupcakes daaa.hadoi.kesnya saya memang nak buat muffin.terus gugel cari resepi muffin.dah terjumpa di blog liza.liza lak buat reference ke blog. Sudukan doh diatas dulang pembakar dan bakar pada suhu 170c selama 27 minit. Anda boleh kurangkan gula dia dalam resipi ini kepada '3/4 cawan gula kastor' dan '3/4 cawan gula perang', tetapi rasanya sudah tidak akan sama seperti rasa asal lagi.
Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya.
Masa memasak mungkin berbeza mengikut ketuhar. 1 1/4 cawan gula perang; Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook. Adoi tadi post kat fb tulis muffin, bila buka blog nak copy resepi sekali tengok cupcakes daaa.hadoi.kesnya saya memang nak buat muffin.terus gugel cari resepi muffin.dah terjumpa di blog liza.liza lak buat reference ke blog. Biskut ni bukan buat masa raya je ok. Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya. Masa tak raya pun boleh buat jugak sebab rasa dia yang sangat sedap dan rangup. Sudukan doh diatas dulang pembakar dan bakar pada suhu 170c selama 27 minit. Akhir sekali, masukkan cip coklat. Pelbagai komen positif juga telah diterima berkenaan biskut ini. Anda boleh kurangkan gula dia dalam resipi ini kepada '3/4 cawan gula kastor' dan '3/4 cawan gula perang', tetapi rasanya sudah tidak akan sama seperti rasa asal lagi.
Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya. Sudukan doh diatas dulang pembakar dan bakar pada suhu 170c selama 27 minit. Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook. Biskut ni bukan buat masa raya je ok. Anda boleh kurangkan gula dia dalam resipi ini kepada '3/4 cawan gula kastor' dan '3/4 cawan gula perang', tetapi rasanya sudah tidak akan sama seperti rasa asal lagi.
Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook. Masa memasak mungkin berbeza mengikut ketuhar. Sudukan doh diatas dulang pembakar dan bakar pada suhu 170c selama 27 minit. Pelbagai komen positif juga telah diterima berkenaan biskut ini. Anda boleh kurangkan gula dia dalam resipi ini kepada '3/4 cawan gula kastor' dan '3/4 cawan gula perang', tetapi rasanya sudah tidak akan sama seperti rasa asal lagi. Akhir sekali, masukkan cip coklat. 1 1/4 cawan gula perang; Biskut ni bukan buat masa raya je ok.
Pelbagai komen positif juga telah diterima berkenaan biskut ini.
Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya. Pelbagai komen positif juga telah diterima berkenaan biskut ini. Sudukan doh diatas dulang pembakar dan bakar pada suhu 170c selama 27 minit. Masa tak raya pun boleh buat jugak sebab rasa dia yang sangat sedap dan rangup. Anda boleh kurangkan gula dia dalam resipi ini kepada '3/4 cawan gula kastor' dan '3/4 cawan gula perang', tetapi rasanya sudah tidak akan sama seperti rasa asal lagi. Biskut ni bukan buat masa raya je ok. Adoi tadi post kat fb tulis muffin, bila buka blog nak copy resepi sekali tengok cupcakes daaa.hadoi.kesnya saya memang nak buat muffin.terus gugel cari resepi muffin.dah terjumpa di blog liza.liza lak buat reference ke blog. 1 1/4 cawan gula perang; Masa memasak mungkin berbeza mengikut ketuhar. Akhir sekali, masukkan cip coklat. Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook.
Resepi Coklat Chip - Angah Homemade: Kek Lapis Pandan Kukus : Resepi ini dikongsikan oleh myra chaqkey dan mendapat ribuan perkongsian di media sosial, facebook.. Masa memasak mungkin berbeza mengikut ketuhar. Yang membuatkan biskut ni lagi sedap bila tambah kekacang yang pelbagai untuk merangupkannya. 1 1/4 cawan gula perang; Pelbagai komen positif juga telah diterima berkenaan biskut ini. Biskut ni bukan buat masa raya je ok.